Calatorului ii sade bine cu drumul

Am vandut vechiul Seat Alhabra luat pentru a calatori cu toata familia si am luat o Skoda Octavia cu 10 ani mai tinerica. Am o incvitatie pentru vara assta la Sfantu Gheorghe in Delta Dunarii, o localitate cu nici 800 de locuitori – culmea este ca mai avem pe langa localitatea cu acelasi nume din Covasna, incas o localitate in Ialomita si una in Girgiu. Adica intr-oi tara asa de mare si frumoasa, a trebuit sa ne procopsim cu un brat al Dunarii si cu cinci localitati. Cum le mai deslusim oare?

Fara sa ma leg prea mult de ideea de a da vechii localitati Catarlezi denumirea de Sfantu Gheorghe, ma gandesc sa dau curs invitatiei de a merge in Delta anul asta, mai ales ca nu am mai scris pe site de prin 2015, desi am promis ca o sa o fac macar in condedii, dar asa e omul, cand pleaca uita sa scrie sicand revine din concediu se lasa pe tanjeala.

Pana la urma nu o sa las in paragina un site de calatorii, mai ales daca o sa ma ajute si prietenii mei, desi sincer nu inteleg cum am ajuns sa las atata timp un site fara sa scriu mai nimic pe el! Dam recunoasc ca am inceput pe un subdomeniu, cred ca se numea Turism si era gazduit de portalul e-4Com.Info – dar puteam macar sa-mi dau stradania sa scriu un articol pe luna, nu-i asa?

Sfântu Gheorghe

Sfântu Gheorghe – Delta Dunării


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi