Cazare in garsonierele din Bucuresti – confort si intimitate

Optiunile de cazare in regim hotelier par a fi in crestere an de an, dar exista un numar mare de potentiali clienti care nu sunt inca indeajuns de informati sau sunt chiar dezinformati in ceea ce priveste acest stil de cazare. Nestiind exact care sunt avantajele cazarii in garsoniere in locul camerei de hotel, ocupantii tind sa aleaga optiunea familiara pentru a nu risca.

In primul rand trebuie demolat mitul cum ca apartamentele si garsonierele in regim hotelier nu ar fi optiuni sigure de cazare. In ultimul timp au aparut o multitudine de site-uri precum www.regim-hotelier.com, unde se pot inchiria apartamente si garsoniere in zonele centrale ale Bucurestiului, de la firme ce ofera garantia profesionalismului si a sigurantei. Tot cu ajutorul internetului se pot citi review-uri despre fiecare oferta de cazare la garsonierele din Bucuresti, iar mai apoi aleasa acea oferta cu cele mai multe recenzii pozitive.

Avantaje

Daca siguranta nu este o problema, se pot lua in calcul numeroasele alte avantaje ale acestui tip de cazare. Se considera, pana nu demult, ca optiunea de cazare in regim hotelier este dedicata strict oamenilor de afaceri care viziteaza Bucurestiul pe termen mai lung si prefera intimitatea si confortul ce nu pot fi gasite intr-o camera de hotel. Partial adevarat, cazarea in regim hotelier are numeroase avantaje in fata camerelor de hotel, este destinata nu doar oamenilor de afaceri, ci si turistilor obisnuiti si nu doar pe termen lung, ci chiar si pentru sejururile mai scurte.

Avantajul principal este in primul rand spatiul. Cei care aleg cazare garsoniere Bucuresti, se bucura automat si de bucatarie si de baie complet utilate, la tariful pe care in mod obisnuit un hotel l-ar practica pentru o camera dubla, uneori poate chiar putin mai ieftin. Iar datorita faptului ca aceasta este o piata in plina dezvoltare, prestatorii de astfel de oferte de cazare sunt mult mai atenti la detalii decat marile lanturi hoteliere. Adesea, un apartament sau o garsoniera in regim hotelier vor fi mai bine aranjate si utilate mai profesional decat o camera de hotel. Explicat in termeni simpli, cazarea in garsoniere in Bucuresti inseamna cazare de 4-5 stele intr-un spatiu mai mare, mai elegant si intimitate totala, la pretul unor hoteluri de 2, maxim 3 stele.

Trendul in materie de cazare in regim hotelier

Datorita popularitatii crescande a acestui tip de cazare, tot mai multe companii isi arata interesul in investirea in aceste ”case departe de casa”. Aceste companii achizitioneaza cateva apartamente situate in zonele de maxim interes ale capitalei si le transforma la cele mai inalte standarde pentru a putea fi inchiriate mai apoi turistilor din tara, dar si de peste hotare.

Implicarea tot mai multor companii, pe langa persoanele particulare care ofereau pana acum in mod traditional acest gen de servicii, inseamna implicit mai multa siguranta, servicii profesionale de calitate si suport inclusiv pentru turistii vorbitori de limba engleza. In cativa ani, cazarea la garsonierele din Bucuresti este posibil sa intreaca in popularitate cazarea la hoteluri, asta daca indeajuns de multe companii investesc corect timpul si banii lor pentru a ajuta aceasta ramura a industriei turismului.


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi