City Break in Londra – vacanta de care avem nevoie!

Fiind cunoscut drept unul dintre cele mai cosmopolite orase, Londra este centrul Marii Britanii si unul dintre cele mai vizitate orase din lume. De fapt, magnetul Londrei pentru turisti este faptul ca imbina armonios trei concepte uimitoare ale timpului: antichitate, vechime şi modernism. Avand 8 milioane de locuitori, Londra poate fi considerat orasul cu cea mai mare diversitate etnica (aproape 200 de limbi vorbite si 30% din populatie este reprezentata de imigranti).

Baker street

Pe cartea de vizita a Londrei se gasesc numeroase obiective turistice importante, precum: Big Ben, Madame Tussauds, Tower Brigde, British Museum, Tower of London, Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral, St James’s Park si  Hyde Park. Toate aceste obiective turistice nu ar trebui ocolite pentru nimic in lume cat esti turist al Londrei.

Bogatiile culturale ale Londrei nu se limiteaza doar la cele mai importante  obiective tursitice, ci exista mult mai multe locuri de interes, precum cladiri, monumente, parcuri, gradini si muzee care iti arata ca ai facut cea mai buna alegerea de a fi turist in Londra.

Partea cea mai frumoasa este ca Londra reprezinta unul din putintele orase care poate fi vizitat in orice perioada a anului (nu degeaba este considerata cea mai populara destinatie tursitica), pentru ca in permanenta are ceva special de oferit.

Important este ca Londra se adapteaza nevoilor fiecarui turist in parte, indiferent ca mergi acolo sa vezi toate minunatiile orasului – este bine de stiut ca ai nevoie de ceva timp pentru a te bucura cu adevarat de vizitele la  toate obiectivele turistice,  pentru shopping  – multitudinea de magazine reusesc sa te tina in priza, sau efectiv vrei doar sa te relaxezi  – o poti face fara nici un fel de problema pe spatiile verzi ale Londrei care sunt foarte apreciate atat de catre localnici cat si de catre turisti.

Daca vrei sa afli ce inseamna sa pierzi notiunea timpului, sa atingi in prezent trecutul istoriei, sa te bucuri de atractii  moderne, sa te lasi incantat de gustarile traditionale ale zonei si sa respiri aer regal – Londra este destinatia ideala.

Mai multe informatii, despre obiectivele turistice ale Londrei, poti gasi aici.


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi