Croaziere cu buget redus

Nici nu stiti de cand visez sa merg si eu cu sotia intr-o croaziera pe mare – sau ocean. Problema noastra sunt evident banii, iar daca ma uit pe oferta celor de la croaziere.net descopar ca am nevoie de cel putin 2500 de euro ca sa merg 10 zile intr-o croazera mai de Doamne ajuta. sa zicem ca alegem o cabina interioara cat. IF – 1094 €/pers in cabina dubla – evident ca fiind doi o sa fim cu familia intr-o singura cabina. Problema este ca nu sunt incluse taxele portuare, inca 125 €/persoana. Daca vrei sa ai o cabina mai buna, te costa 1474 €/pers in cabina dubla, adica deja te apropii de 3.000 de euro pentru o croaziera de 10 zile.

Croaziere cu buget redus

Nu zic ca e scump sa dai 3.000 de euro pe un concediu, dar am vazut oferte la 7.000 o saptamana singur pe insula ta, deci parca inca nu-i de mine o astfel de croaziera, la bugetul meu si al familiei, cred ca astept sa ne faca cineva cadou una la 25 de ani de casnicie. In schim am vazut o oferta in Miami – Florida – la doar 329 €/pers – adica pe buzunarul meu as zice.

Am vazut si croaziere de 99 de euro de persoana pentru 13 nopti, cu plecare din Savona, Italia. Iti dai seama ca asta este pleasca, nu oferta! Insa nu e totul chiar as ade ros, evident ca nu sunt incluse taxele portuare, mai rau insa este ca nu se beneficiaza de returnarea banilor. Insa cred ca scapi sub 1000 de euro pentru doua persoane, o jumatate de luna, nu-i chiar de neglijat.

Croaziera buget redus


Oferte turism: