Delta Dunarii

Cu siguranta ca esti un pasionat al naturii, si deci daca nu ai fost niciodata in Delta Dunarii, acum est emomentul sa mergi pentru prima data. Sau daca ai mai fost, e timpul sa revii. Am adunat pentru tine peste 90% din ofertele de cazare din Delta Dunarii, pentru ca tu sa poti alege in cunostinta de cauza care oferta ti se potriveste mai bine!

Pensiuni Delta Dunarii

Cea mai completa oferta de cazare la Pensiunile din Delta Dunarii este la doar un click distanta!

Colaboram cu cel mai mare blog de pensiuni din Romania, car ede mai bine de trei ani a furnizat informatii complete legarte de cazarea in Delta Dunarii, deci avem certitudinea ca vom reusi sa va informa si corect, dar si in cunoastinta de cauza!

Iar daca sunteti in judetul Tulcea, cu siguranta ar trebui sa vizitati macar cateva manastiri din zona. Una ar fi Manastirea Vovidenia, pe care o recomandam ca pe o atractie deosebita.

Cea mai celebra manastire din Dobrogea este fara indoiala Manastirea Celic Dere, construita in jurul anului 1840, cand s-a obtinut aprobarea sultanului Abdul-Medgid (1839-1861) de la Constantinopol pentru ridicarea unei noi biserici, dupa ce ce aveche a ars in intregime.


Oferte turism: