Oferte Craciun 2012

Nu toata lumea vrea sa sarbatoreasca si Craciunul si Anul Nou in acelasi loc, unii vor sa stea acasa cu familia de Revelion, sau de ce nu sa plece la odihna in Egipt. Acolo e cald ca vara in perioada sarbatorilor de iarna, insa de Craciun ar dori sa fie undeva sa se distreze.

Iarana in Bucovina

Va propunem cateva oferte de Craciun in 2012, si incepem cu una din zonele noastre preferate. Bucovina, cea mai frumoasa zona din nord-estul tarii. Puteti opta pentru regiunea Vatra Doinei sau oricare alta zona, Bucovina este atat de frumoasa incat oriunde ai merge va fi cu siguranta un Craciun de exceptie.

Acum majoritatea pensiunilor ofera cam tot ce iti doresti: plimbari cu sania, meniu traditional din Bucovina (de cate ori merg la neamuri, am parte de carnatii si muraturile exceptionale preparate de bucovineni), traditii si obiceiuri din partea locului si chiar te lasa sa participi l ataierea porcului si evident la pomana porcului.

Va sfatuiesc sa luati de acolo dulceturi si preparate din afine, aproape orcine are in camara suficient ca s apoata oferi si turistilor, doar ca nu prea stiu cum sa le ofere.

Pensiunea DOR DE MUNTE va ofera 3 nopti platite si una gratis, Gustare de bun venit in ziua cand ajungeti la pensiune, pe 24- taierea porcului pomana porcului si cina- vine mos craciun gustare, colinde iar pe 25- masa festiva de craciun formatie, spectacol bucovinean.


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi