Revelion Bulgaria 2013

Cine a mai petrecut Revelionul in Bulgaria stie cu siguranta de ce multi romani prefera sa mearga in tara vecina decat sa stea in Romania. Anul acesta ofertele pentru Revelion Bulgaria 2013 sunt excelente. Puteti opta pentru Veliko Tarnovo, unde va puteti caza spre exemplu 4 nopti la Hotel Premier 4* in inima orasului cu minim 149 euro/pers.

Revelion Borovets-Bulgaria

Evident, cine se grabeste prinde si promotiile. Si inca mai sunt cateva! Sau puteti alage Hotel Slavey 4****la  Nisipurile de Aur.

Cea mai tentanta alegere ar fi insa un Craciun de 4* la Borovets – cu totii stim ca bulgarii au cateva statiuni pentru ski deosebit de atractive. (eu am fost de 3 ori, pe rand la fiecare si pot sa va zic ca merita). Daca evitati sa cititi paranteza, ar trebui sa alegeti voi statiunea unde mergeti anul acesta sa petreceti Revelionul 2013, numai sa va grabiti sa nu va treziti in ajun ca ati pierdut “trenul“. Pentru cei doritori de schi in Bulgaria, ar trebui sa stiti ca aveti de unde alege: cele 4 partii Sitnyakovski sunt cele mai lungi. Tot 4 la numar sunt si partiile Martinovi Braki, din care cea mai lunga este Martinovi Baraki 4 si are 1.200 m lungime.

Nu intamplator am lasat pentru final Pamporovo, care este perla statiunilor montane din Bulgaria. Pamporovo se bucura de titlul de cea mai insorita statiune din Bulgaria, totodata fiind si cea mai sudica statiune destinata schiatului din toata Europa. Aici chiar va recomandam sa faceceti cumva si sa ajungeti!


Oferte turism: