Unde vrei sa te relaxezi vara asta

Inca nu ai plecat in vacanta, deci e cazul sa te gandesti si sa alegi din sutele de oferte aflate la reducere pe site-ul nostru. Intre timp iti propunem sa te relaxezi si sa verifici ce avem aici pentru tine. Iti oferim o cafea in dar, stai la umbra si decide ce anume ti se potriveste mai bine pentru un concediu reusit.

La o cafea

Daca ai reusit sa te asezi bine la umbra unui palmier imaginar, inseamna ca va trebui sa alegi o destinatie exotica, insa daca prefewri racoarea din Carpati, cauta Portalul Valea Prahovei si alege cea mai buna oferta de czare de la noi din tara, intr-o zona feerica si la preturi reduse, asa cum ar trebui sa fie pentru un cititor fidel al site-ului nostru cu oferte de cazare oriunde in lume!

Ne-am bucura daca din ce in ce mai multi detinatori de spatii de cazare in agroturism ar posta aici ofertele lor. Am avut sute de cereri, am onorat doar zeci, din lipsa de persaone cu care sa colaboram.

Am apreciat ideea PRO TV cu Inspectorul Vacanta, asa ca o preluam si noi, deci daca ai ceva de sesizat, o poza minim, mai multe sunt binevenite, cateva cuvinte si noi vom apela la InfoMedia pentru ca ceea ce ai sesizat tu sa nu ramana aici pe site, ci sa ajunga la toti romanii care citesc portalul InfoMedia, si evident la fanii de pe FaceBook!

Vrem sa devenim un altfelde site de turism, unul in care  cititorii discuta despre locuri frumoase, unde au fost, unde vor sa mearga si cu ce agentie au fost, dca au fost tratati bine, corect, etc.

Stiti cum se spune, cu o floare nu se face primavara, dar daca ne stragem toti aici, cu sigurantaca ne va fi mult mai bine, va fi mereu primavara pe strada noastra!

UpDate: am dat startul de curand unui nou proiect: 365 destinatii kLumea, unde sunteti cu totii invitati sa participati. Ne gasiti pe FaceBook, regulamentul concursului este simplu: poze personale dintr-un loc pe care-l propuneti in TOP 3 locuri kLumea! De rest se ocupa publicul, cel emai votate postari vor fi cele premiate!


Oferte turism: