Vacanta in Bulgaria – Sunny Beach

Alaturi de Nisipurile de Aur si Albena, Sunny Beach este, probabil, cea mai mare si cea mai populara statiune de vacanta din Bulgaria, dar si din Balcani. Sunny Beach este situata la aproximativ 35 km nord de unul dintre cele mai aglomerate orase din Bulgaria de pe coasta Marii Negre – Burgas. Statiunea se intinde pe o distanta de 8 km, cu plaja cu nisip fin, numeroase hoteluri, restaurante, doua parcuri mari de apa si facilitati nelimitate de divertisment. Sunny Beach este o destinatie perfecta pentru toate varstele, dar statiunea este deosebit de populara si in randul tinerilor, cu un numar enorm de baruri pline de viata si cluburi .

Sunny Beach – Bulgaria

Mai mult de 500 de hoteluri ofera cazare pentru sute de mii de turisti care doresc sa se relaxeze sis a aiba o vacanta de neuitat. Terenul plat a statiunii si faptul ca toate hotelurile au fost construite de-a lungul coastei, fac plaja aurie usor accesibila de la orice hotel. Statiunea are aproximativ 150 de restaurante si o multime de baruri, toate oferind un standard ridicat de servicii, la preturi mici.

In afara de numeroasele activitati disponibile in statiune (calarie, diverse evenimente musicale, bungee, tir cu arcul, diferite tipuri de sporturi de apa, cum ar fi yachting, windsurfing, schi de apa si multe altele), exista, de asemenea, o serie de excursii si lucruri interesante carea va permit sa vizitati zonele din jurul statiuni, precum si partea istorica a acesteia – Nessebar. De asemenea pasionatii de wild life pot face birdwatching in faimoasa rezervatie nationala Atanasovo Lake, iar turistii care doresc pot participa la noptile traditionale folclorice bulgaresti din satele locale.

Zilele calduroase ( din mai pana in octombrie), apa marii si nispipul fin auriu din sunny Beach atrag tot mai multi turisti dornici de relaxare. De aceea, agentia de turism Paradis Tours va propune oferte avantajoase early booking pentru litoral Bulgaria 2013. Astfel, pana pe 15.05.2013 puteti profita de cazare la hoteluri de 4 si 5 stele, in sistem all inclusive in statiunile Albena, Nisipurile de aur, Sunny Beach, St. Constantin si Elena etc.


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi