Cele mai cautate destinatii turistice in 2020

Stim cu totii ca in 2020 nu o sa mai plecam nicaieri in vacanta, cel putin nu inainte de 15 iulie. Asa ca am zis sa facem o lista cu cele mai cautate destinatii, unde putem merge cu totii. De exemplu ai putea merge in Cubaie, sau in Cămaroc. Ce ai zice de o excursie pana in Bucătărio de Janeiro sau mai la nord in Dormitoronto. Unii mai excentrici ar putea merge si in Bangladuș sau chiar Balconstanța fara niciun efort financiar. Pentru cine este fan al filmelor recomand Hol-ywood. La final am lasat cel mai interesant loc, Valea cuLoarei! Va urez drum bun si vacanta placuta!

Cele mai cautate destinatii turistice in 2020

Daca te-ai amuzat ne bucuram, speram sa revenim dupa epidemia de coronavirus cu oferte serioase de excursii, drumetii si destinatii turistice pentru orice buget, nu doar pentru cei cu buzunarele pline. Pana atunci stam acasa si asteptam vremuri mai bune. Iata ca azi desi suntem in plina primavara, in Romania a nins. Dar in curand vine si caldura, cand vom putea iesi din case din izolate si sa mergem in concedii.

Reamintim agentiilor de turism ca pot colabora cu noi, ne putem adresa unui numar de cel putin 300.000 de romani care ne viziteaza site-ul in fiecare luna [ evident cu suportul paginilor noastre si a grupurilor de pe FaceBook ]. Turismul facut cu cap poate aduce economii in bugetul familiei, asa ca hai sa tinem aproape, impreuna putem face mai mult!


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi