Concurs!

Portalul Drumetul.Info a decis ca in asociere cu pagina de FaceBook Romanii sa premieze pe cel care va povesti cel mai frumos despre vacanta sa. Premiul cel mare este de 300 de euro, nu e chiar asa de mare dar este si primul concurs organizat de noi, asa ca vrem mai intai sa vedem cum merge, ce impact are initiativa si promitem ca la urmatorul concurs vom dubla premiile. Acum sa vedem ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concursul de vara asta, care sunt regulile si cum se vor trage la sorti castigatorii.

Concurs de vara 2019!

Pasul 1: Inscrierea la concurs. Pentru a trece de primul pas trebuie sa faci doua lucruri: sa devii fanul paginii Romanii [ nu stii cum, te ajutam noi in grupurile de pe FaceBook ], sa ne trimiti o poveste cat mai interesanta despre vacanta ta, evident cu poze – cel putin una trebuie sa fie cu tine, ca sa te recunoastem daca vei castiga marele premiu!. Atat si nimic mai mult.

Pasul 2: Cum se determina castigatorul? Pai simplu, cel ce va avea peste 1000 de vizualizari la postarea sa [ articolul va fi publicat pe site si apoi distribuit pe pagina Romanii pe FaceBook! ]. Nu pare prea greu, iar daca cei 300 de euro nu inseamna prea mult pentru tine, poti fi sigur ca promovarea calitatii in turismul romanesc este ceva pentru care trebuie sa punem si noi umarul. Sau macar pentru amuzament tot e bine sa te inscrii in concurs!


Oferte turism:

  • Nu sunt oferte noi