Cum sa economisiti bani la aeroport

O lista de lucruri pe care nu ar trebui sa le cumparati de la aeroport – de la mancare scumpa si apa pana la valuta si parcare. Uneori acestea va vor ajuta sa economisiti niste bani. Daca imi aduc aminte cat am dat eu pe o curea in aeroport, mai bine umblam cu pantalonii in vine, dar asta e  – se rupsese cureaua si ce era sa fac? Ma si uit la Alex de cate ori il conducem la aeroport, cum arunca cu banii – bine, el e steward, are de unde!

* Marfa fara taxe (Duty Free). Aceste magazine nu garanteaza intotdeauna preturi mici. Mai bine sa va abtineti de la achizitionarea de produse cosmetice, genti ale designerilor celebri si alte lucruri similare. De obicei in retele si magazinele online aceste lucruri pot fi cumparate mai ieftin.
* Suveniruri. Produsele de suveniruri sunt mai bune de cumparat in avans. La aeroport, se vind mult mai scump, desi nu este sunt destul de originale.
* Valuta. Folosirea caselor de schimb sau retragerea banilor aici nu este o idee buna (din cauza comisioanelor mari). Daca aveti nevoie de numerar, retrageti o suma mica dintr-un bancomat. Restul o puteti primi cel mai bine la destinatie.
* Perne pentru gat. Cheltuieli de bani fara rost. Daca aveti nevoie de un astfel de atribut – comandati-l in orice magazin online de acasa in avans.
* Mancarea si apa. Mancarea la terminalele aeroportului este costisitoare si nu este de calitate. Luati mancare cu dvs. sub forma de gustari sau sandvisuri pentru o gustare, precum si o sticla de apa.
* Reviste si carti. Timpul liber in aeroport este important. Ce sa te mai ocupi in timpul unei asteptari indelungate, cum sa nu cauti o revista. Prin urmare, este cel mai bine sa aveti grija de acest lucru in avans.
* Locul de parcare. Aflati daca exista o parcare in vecinatatea aeroportului, dar in afara lui. Adesea este mult mai ieftin.

La aeroport

Cum sa economisiți bani la aeroport


Oferte turism: