Din nou in vacanta in Delta Dunarii

Mereu stau si ma gandesc unde sa-mi fac concediul vara, asa ca de data asta am ales sa merg la Green Village Resort din Sfantu Gheorghe. De ce? In primul rand pentru ca vreau sa merg in natura si sa scap de stresul cotidian. Statiunea este pentru cine nu stie, situata pe cel mai sudic brat al Dunarii, la varsarea in mare, in judetul Tulcea. Evident ca daca vrei sa te simti bine aici trebuie sa-ti placa rusticul, adica sa stai in cabane de lemn acoperite cu stuf, sa iti placa pestele – majoritatea mancarurilor traditionale sunt facute din peste [ dar evident ca poti comanda ce vrei ].

Din nou in vacanta in Delta Dunarii

Chiar daca esti in plina salbaticie, la marginea Deltei Dunarii aici ai sa gasesti piscine cu apa curata, jacuzzi si multe facilitati dintr-o staiune de top. In schimb nu gasesti masini si galagie, esti in mijlocul naturii printre oameni primitori. Ca sa ajungi aici trebuie mai intai sa ajungi la Tulcea, Braila sau Galati, de unde iei vaporasul si mergi la Sfantu Gheorghe. Evident ca poti merge si mai aproape, in cazul in care vii cu masina personala. Mergi pana la Mahmudia sau Murighiol, apoi cu barca pana la destinatie. Masina o lasi la parcarea cu plata, 15 lei pe zi!

Odata ajunsi la destinatie o sa mergeti sa va cazati, apoi la distractie. Fie mergi pe plaja la mare sau la Dunare, iar daca esti mai simandicos stai in piscina. Orice ai alege fii sigur ca o sa-ti placa. Ce mi-a placut mie anul trecut la personal este ca zambesc tot timpul, ceea ce-ti da senzatia ca toti se bucura ca ai ales Sfatntu Gheorghe ca destinatie de vacanta. De cazat te poti caza la vila sau la casute, eu as zice ca mai bine la o camera dubla in vila, dar asta depinde de gustul fiecaruia, evident. Ca sa nu o mai lungesc, te invit sa-ti faci vacanta in Delta, nu o sa regreti!

Excursie in Delta

Din nou in vacanta in Delta Dunării


Oferte turism: