Pentru voiaj de nunta sau luna de miere

Unde se merge intr-un voiaj de nunta in 2019 pentru o luna de miere? Despre cele mai bune excursii si organizarea unei nunti in strainatate si a tuturor subtilitatilor calatoriei in luna de miere.

Dulce si mai dulce este despre calatoria in luna de miere. Imaginati-va asa fericire: dupa o ceremonie interesanta care marcheaza unirea a doua inimi, sarbatoarea, cadouri si altele diverse luati o pauza departe de aglomeratie si va retrageti la marginea lumii, ca sub vuietul oceanului si fosnetul de palmieri ca scufundati pe indelete … ei bine, intelegeti voi despre ce vorbim? Nu este de mirare ca turismul in acest domeniu ocupa un segment impresionant al pietei turismului mondial: inceputul de srabatoare a tariului in doi, probabil, nu garanteaza o fericire fara nori in viitor, dar cel putin ofera o radianta si „de lunga durata“, amintire despre zile fara griji in sanul naturii tropicale – si ce poate reuni mai mult, decat experientele placute in comun! Cu atat mai mult, deoarece Creatorul nu a fost zgarcit cu frumusetea lumii sub cer: spre atentia iubitilor le ofera insule tropicale in inima oceanului si linistea solitara a muntilor, vai de smarald, nisip fara sfarsit si vai de zapada pufoasa … pe scurt, toate culorile posibile, texturi si vreme. Ramane doar sa va hotarati: o nunta in strainatate sau in tara natala, urmata de o luna de miere. Si in primul caz, si in al doilea exista avantaje.

Pentru ca …
Cei care decid sa se casatoreasca in strainatate au doua optiuni la fel de atractive: “cu inregistrare” (se emite un document oficial, valabil in mai multe tari, necesita verificare in care anume) si “in gluma” (actiunea nu obliga la nimic si nu este inregistrata nicaieri). In functie de gravitatea intentiilor partile pot alege oferte in diferite tari: de exemplu, in Cuba sau in Seychelles totul este serios, iar in Bali, Maldive si India poti sa faci “nebunii”. In consecinta, pregatirea pentru calatorie va fi serioasa, fie triviala – un lucru e sa arunci un costum de baie, sandale si o sundress, si alta – sa colecteze un pachet de documente destul de voluminoase, de obicei cu traducere in limba locala si vizate la notariat. Apropo, dupa casatoria oficiala incheiata in strainatate, va fi necesara legalizarea certificatului acasa, ceea ce va aduce un pic de probleme pentru nunta. La alegerea pentru cei care hotarasc sa se scufunde in piscina dulce a vietii de familie se ofera Europa veche buna (Grecia, Republica Ceha, Italia, Cipru, Slovenia, Letonia etc.) si tot felul de locuri exotice (Sri Lanka, Mexic, Thailanda, statele insulare).

Dupa ce s-a intamplat 
In fata celor care au decis sa faca schimb de juramintele sub arcadele registraturii locale si apoi sa petreaca luna de miere in strainatate, sta in fata, fara exagerare, toata lumea – daca doriti, relaxarea pe plajele marilor si oceanelor, sau sa cuceriti varfurile muntoase din America de Sud, sau sa fugiti in pustiele sate din Alpi – totul depinde de preferintele noilor soti. Cu toate acestea, inclusiv cele mai populare destinatii pentru „luna de miere“ sunt Maldive, Seychelles, Thailanda radianta si Indonezia, India eterna si spirituala, autenticul Orientul Mijlociu si Africa de Nord, si in cele din urma – pentru vikingi si Valkirii – Norvegia, cu frumusetea fiordurilor orbitore, Suedia curata si Tarile Baltice cu chihlimbar si nisip. Ar trebui sa mentionate, de asemenea, calatoriile de nunta catre Regatul Frantei si Italia excentrica din punct de vedere cultural: ce ce ar putea fi mai romantic decat sarutul just-married pe fundalul Turnului Eiffel sau plimbarile solitare pe strazile Orasului Etern.

Luna de miere

Pentru voiaj de nunta sau luna de miere


Oferte turism: